O nama

Profil tvrtke

Color emajl d.o.o. je uspješna tvrtka i dobro poznati proizvođač u segmentu kamina i dimovodnih elemenata. Tvrtka je osnovana 1984 i razvila se od malog obrtnika do uspješnog proizvođača i trgovačkog poduzeća.

Color Emajl

Razvoj Color emajl-a d.o.o. i proširenje djelatnosti označilo je potrebu za povećanjem proizvodnog pogona. Uvođenje modernih tehnologija, povećanje tržišta i broja zaposlenih doprinijele su razvoju uspješne tvrtke.

Kako bi se uspješno zadovoljile potrebe tržišta Color emajl d.o.o. osnovao je podružnicu u Njemačkoj. Podružnica je osnovana u veljači 2008. Svrha poslovnice je zastupanje i skladištenje naših proizvoda u Njemačkoj.

Jasna poslovna vizija, motivirani zaposlenici, te uspješan proboj na inozemno tržište Kolor emajl d.o.o. svrstali su među najuspješnije kompanije u Srednjoj Europi.

Color Emajl

Danas tvrtka uz primjenu naprednih tehnologija proizvodi dimovodne elemente i preko 50 vrsta vrhunski dizajniranih kamina, te mnoge druge kvalitetne proizvode.

Uz visoko iskusni i motivirani menadžment dajemo naglasak na rješavanje problema koji su direktno vezani sa potrebama naših klijenata.

Misija

Postizanje potpunog zadovoljstva korisnika s našim visoko kvalitetnim proizvodima i uslugama. Konstantno poboljšanje kvalitete proizvoda i usluga s ciljem postizanja potpune konkurentnosti na tržištu. Usvajanje i razvoj novih proizvoda i usluga uz primjenu najnovije tehnologije, kao temelj za napredak u proizvodnji kamina i domovodnih elemenata. Konstantno težiti ka izgradnji novih objekata za proizvodnju i skladištenje s modernizacijom postojećeg. Održavati pozitivnu sliku i odnos sa zajednicom i javnosti.

Vizija

Biti lider proizvodnje u Hrvatskoj i Srednjoj Europi kroz kvalitetu, pravovremene isporuke i kvalitetne usluge. Stabilno i dugoročno razvijanje tvrtke kroz korištenje najnovijih i najefikasnijih tehnologija i opreme. Naš pristup prema klijentima biti će povjereniji. Bit ćemo kreativniji i poduzetniji. Želimo izgraditi pozitivan odnos s kupcima i razviti rješenja koja našim korisnicima trebaju. Izgradnja uspješnog branda koji će biti prepoznatljiv na Hrvatskom i međunarodnom tržištu.

Strateški ciljevi Color Emajla

  • postati europski broj 1 proizvođač kamina i dimovodnih elemenata
  • postati najpoželjnijim poslodavcem
  • primjena inovativnih ideja
  • razviti stabilan brand
  • povećati prodaju
  • povećati udio na tržištu
  • povećati vjernost kupaca
  • konstantno unaprjeđivati kvalitetu proizvoda i usluga

Članstvo

Nagrade

Vjerujemo da smo izabrali dobar put u budućnost, jer konstantno uvodimo nove proizvode kroz primjenu moderne tehnologije i procesa.

Najbolji primjer našeg predanog odnosa prema poslu kojeg obavljamo dokazuju dodjeljena priznanja i nagrade.

Color Emajl - Zlatna nagrada 2011. Zlatna nagrada 2011. (među top 500 poslovnih subjekata u RH). Nagrada dodjeljena od strane Poslovna.hr, vodećeg hrvatskog portala za poslovne informacije.

Color Emajl - Zlatna nagrada 2010. Zlatna nagrada 2010. (među top 500 poslovnih subjekata u RH). Nagrada dodjeljena od strane Poslovna.hr, vodećeg hrvatskog portala za poslovne informacije.

Color Emajl - Zlatna nagrada 2009. Zlatna nagrada 2009. (među top 500 poslovnih subjekata u RH). Nagrada dodjeljena od strane Poslovna.hr, vodećeg hrvatskog portala za poslovne informacije.

Color Emajl - Zlatna Kuna 2009. Zlatna kuna 2009. (za najuspješnije trgovačko društvo u županiji u 2008.).

Color Emajl - Srebrna nagrada 2008. Srebrna nagrada 2008. (među top 1000 poslovnih subjekata). Nagrada dodjeljena od strane Poslovna.hr, vodećeg hrvatskog portala za poslovne informacije.

Color Emajl - Srebrna nagrada 2007. Srebrna nagrada 2007. (među top 1000 poslovnih subjekata). Nagrada dodjeljena od strane Poslovna.hr, vodećeg hrvatskog portala za poslovne informacije.

Color Emajl - Gazela 2007. Status Gazele 2007. Dodjeljuje Business.hr.

Katalog kamina 2015.veličina 11MB
preuzmi